Hvad er spraytan?

Spraytan er en måde at påføre huden et tyndt lag af en professionel selvbruner-væske, og ved at anvende en ultra fin forstøvning, trænger væsken ind i det yderste hudlag. Man få en jævn, naturlig, brun kulør, uden striber og skjolder.

Behandlingen tager ca. 5 minutter, og farven holder i 5-10 dage. Jo bedre man er til at pleje sin hud med fugtighedslotion, jo længere holder farven.

Det aktive stof i den specielle tanning væske er DHA, som kendes fra alle selvbruner produkter. DHA er et sukkerstof, der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og det er fuldstændigt ufarligt. Den flotte solbrune kulør opnås fra 8-24 timer efter behandlingen, hvor DHA’en bliver aktiveret i de yderste hudlag.

Det yderste hudlag bliver mørkere, og farven er konstant de første 4-5 dage. Herefter vil farven langsomt aftage, i takt med kroppens naturlige udskiftning af hudceller. Der er derfor ingen stoffer, der bliver i selve kroppen og derfor ingen langvarig virkning. DHA har siden 1970 været allergi-testet, godkendt og erklæret et sikkert kosmetisk produkt af det amerikanske FDA (Food and Drug Administration).

Et ekstra plus ved spraytan er, at det mindsker synligheden af strækmærker og pigmentforandringer/forstyrrelser.

Se her en video om spraytan og hvordan behandlingen foregår: